top of page

Joulu ja uusi vuosi Rivieralla!


Joulu Rivieralla on ihana! Jokaisessa kaupungissa ja pienessäkin kylässä on luistinratoja ja joulutoreja, ruokakaupat pursuavat herkkuja ja Nizzassa pääset kiipeämään suuren maailmanpyörän kyytiin juhlan kunniaksi. Villa Le Menestreliin mahtuu isompikin perhe tai suku viettämään ikimuistoista joulunaikaa. Villoille voi tilata valmiiksi joulukuusen, joulukoristelut ja jopa kokin valmistamaan illallisen. Tai kenties haluat kerätä ystäväporukan kasaan ja juhlia Côte d'Azurilla vuoden vaihtumista? Rannikolla räiskyvät raketit ja ihmiset juhlivat aamuun asti kaduilla ja ravintoloissa. Talvisesongin viikkohinta ei päätä huimaa, varaa vaikka molemmat viikot (jouluntienoo + vuodenvaihde) ja nauti kiireettömästä yhdessäolosta rakkaidesi kanssa. Talven herkkuja Rivieralla ovat mm. osterit ja halkoa muistuttava suklaakakku ja molemmat huuhdellaan tietysti alas samppanjalla. Ilmasto voi olla vielä hyvinkin lempeä, lounaita tarkenee syödä ulkona aurinkoisella säällä. Illat ovat viileitä. Vuodenvaihteen off season-hinnat löydät Hinnastot-sivulta. Kuvissa Villa Le Menestrelin vieraiden joulunviettoa 2014, lue lisää täältä.

Arkistosta
Uusimmat
bottom of page