top of page

Ihanat kaupunkimme esittelyssä!

Bienvenue à Cannes et Mougins! Villa Le Menestrel sijaitsee Cannesin rinteillä, lähellä Mouginsin vanhaa kaupunkia. Englantilaiset aristokraatit, ja pian muukin euroopplainen yläluokka löysivät 1830-luvulla lordi Broughamin johdolla pienen, hurmaavan kalastajakylä Cannesin ja sen leudon talvi-ilmaston. Alunperinhän kukaan ei halunnut kesäisin Côte d'Azurille, siellähän oli aivan liian kuuma! Vähän myöhemmin tulivat taiteilijat; rannikon valo on inspiroivaa, värit täyteläisiä, eivätkä kylmä roseeviini, maukas oliiviöljy ja laventelin tuoksu ainakaan vähentäneet viehätystä. Cannesin menestystä matkailukaupunkina ovat siivittäneet varsinkin kuuluisat elokuvajuhlat sekä myöhemmin monet maailmanluokan tapahtumat ja konferenssit. Niiden lisäksi Cannesiin vetonauloja ovat mm. hyvät ravintolat, mainiot ostosmahdollisuudet sekä upeat hiekkarannat. Satamassa keinahtelevat sulassa sovussa jahdit ja kalastusveneet. Le Suquet, Cannesin vanha kaupunki nousee jyrkkiä, kapeita kujia kukkulalla sijaitsevalle linnalle. Pienen merimatkan päässä sijaitsee mystinen luostarisaari, suosittelemme päiväretkeä lounaalle ravintola La Tonnelleen. Ylellisen maineensa ohella Cannes on viehättävä, sopivan kokoinen, ranskalainen pikkukaupunki. Mouginsin keskiaikaiseen kylään ajaa 10 minuutissa. Viehättävä kylä on koko Provenceen tunnetuimpia nähtävyyksiä. Matkailijoita houkuttelevat mm. korkeatasoiset ravintolat sekä tieto siitä, että Picasso eli elämänsä viimeiset vuodet juuri täällä. Riviera lumoaa ympäri vuoden, sesongin ulkopuolella elämä on leppoisampaa. Talvikuukausina suosittelemme yhdistämään lomaasi laskettelureissun: rinteitä on reilun tunnin ajomatkan päässä jo useita! Golfaatko? Lue lisää täältä! *** MANDELIEU Coming soon...

Arkistosta
Uusimmat
bottom of page