top of page

Äyriäisplatteri - näin se syntyy!

Rivieralla kun ollaan, kannattaa nauttia merenantimista. Tämä upea äyriäisplatteri koottiin After Ski-tunnelmissa Villa Le Menestrelin terassilla tammikuussa (2017)! Platterit jalustoineen (2 settiä) kuuluvat Villa Le Menestrelin kalustoon, niiden avulla katat näyttävän tarjoilun isollekin porukalle. Platterin voi helposti koota itse Cannesin torin, kalakauppojen (poissonnerie) tai villan lähellä sijaitsevan LeClerc-tavaratalon uskomattoman kalaosaston antimista. Kuvan setissä on hummeria, gamboja, kuningasrapua ja itse talolla valkoviinissä keitettyjä sinisimpukoita. Kalakaupoissa on loistavaa palvelua, voit valmistaa merenelävät alusta asti itse tai tilata kaikki valmiiksi keitettyinä ja avattuina, valmiina nautittavaksi. Bon appétit! Lähellä Villa Le Menestrelia (ja Villa La Vigietä!) sijaitsee koko alueen yksi arvostetuimmista kalakauppiaista, Poissonnerie Chez Laurent. Suosittelemme lämpimästi!

Arkistosta
Uusimmat
bottom of page