top of page

Terveisiä Isolasta


Terveisiä Isolasta, jossa vietimme juuri viikon lasketteluloman! Isola 2000hiihtokeskukseen on villalta noin puolentoista tunnin ajomatka, Nizzan jälkeen alkaa kiva vuoristotie. Isola on tyypillinen ranskalainen hiihtokeskus, kylän keskuksena toimii hotelli- ja kauppakeskuskompleksi, josta löytyvät kaikki palvelut. Hotelleja, ravintoloita ja huoneistoja on myös kylän ympärillä. Ruuhkia hisseillä saattaa olla viikonloppuisin, kun rivieralaiset lähtevät sankoin joukoin mäkeen, viikolla saa lasketella jonottamatta.

Isolassa on lukuisia hyviä ravintoloita ja hintatasokin on edullisempi kuin kuuluisissa rantakaupungeissa. Meidän suosikkiravintolamme ovat kylän keskuksessa sijaitseva Raclette sekä rinnealueen Le Cow Club. Rinneravintoloiden ykkönen on aurinkoinen Le Solarium. Isola 2000 hiihtokeskuksessa on 120 km rinteitä, joten jokaiselle löytyy sopiva suosikkirinne. Pääosin rinteet ovat leveitä ja helpohkoja, mutta myös mustia rinteitä löytyy haasteita etsiville. Katso myös muut lähialueen hiihtokeskukset: Greolieres ja Auron.

Arkistosta
Uusimmat
bottom of page